fbpx

FAQ

CityMark hjelper deg med å optimalisere utleie- og salgsarbeidet ditt og støtter deg i din strategiske planlegging og finne de riktige leietakere / kunder for ledige lokaler, slik at du kan benytte salgstiden på den beste måten.

Frequently asked questions

Spørsmål og svar

HVA ER CITYMARK?

CityMark tilbyr en unik informasjonstjeneste ved å knytte leietakere og eiere i det kommersielle eiendomsmarkedet. Leietakeren mottar hjelp i hans / hennes søk etter nye lokaler og utleier får en oversikt over de nåværende behovene til leietakermarkedet.
CityMark – et forretningsmessig knutepunkt mellom aktørene i det kommersielle leiemarkedet ved å kartlegge, behandle og distribuere kundevennlig informasjon fra det kommersielle leiemarkedet til eiendomsbesittere og leverandører.

Vil du vite mer?

HVORDAN FUNGERER CITYMARK?

CityMarks kommunikasjonsgruppe kontakter regelmessig leietakere i det kommersielle lokalmarkedet. Teamet samler inn detaljert informasjon om leietakers nåværende lokal situasjon og fremtidige behov. Leietakere som er registrert i CityMark-databasen, vil motta tilbud fra eiere av kommersielle lokaler og vil dermed finne sine optimale lokaler.

Hvert år gjennomfører vi ca. 50.000 personlige intervjuer hos ca. 20.000 selskaper, og kartlegger kontaktpersoner, lokaler, leiekontrakter og flytteplaner. Vi har kartlagt informasjon om bedriftsleiekontrakter, lokaler og flytt siden 1991 og har til hensikt å fortsette med dette. Vårt hovedkontor ligger i Ljusdal, og vi har grener i Sveg og Stockholm.

Hvordan får jeg som leietaker nytte av informasjonen jeg har levert?

CityMark tilbyr leietakere i det kommersielle lokalmarkedet muligheten til å systematisk optimalisere sin nåværende lokalsituasjon – basert på individuelle tilbud som allerede er tilpasset deres nåværende behov. Tjenesten er også gratis. I tillegg, takket være direkte kontakt med eiere og leverandører, sparer leietaker kostnadene de normalt ville betale for å kontakte eiere og leverandører via tredjepart. Takket være vår stabs mange års erfaring, har beslutningstakere mulighet til å få spørsmål besvart fra et objektivt parti.

HVOR FINNER JEG MER INFORMASJON OM CITYMARKS PRODUKTER OG TJENESTER?

Ta kontakt med oss på +47 69 91 24 00 eller send en mail til [email protected]. Vi ser frem til å fortelle deg mer om oss og svare på dine spørsmål.

Hvilke bedrifter kartlegger vi på CityMark?

Bedrifter som driver sine virksomheter primært i kontor-, lager- og produksjonslokaler. Bedrifter som har fra 10 ansatte i Oslo og Akershus.

HVEM ER CITYMARK SINE KUNDER?

Bedrifter som tilbyr kommersielle lokaler er en primær del av CityMarks nettverk – det vil si eiere og ledere av kommersielle eiendommer. Selvfølgelig også konsulenter og leverandører knyttet til endring av lokale.

HVA SKJER MED INFORMASJONEN JEG GIR TIL CITYMARK?

Informasjonen som samles inn, blir kun delt til en begrenset krets av kunder. Et målrettet utvalg av data gjør det mulig for eiere og / eller leverandører å kontakte deg direkte med tilbud.

ORGANISASJONEN BAK CITYMARK

CityMark har fusjonert med Byggfakta AS, som er en del av Byggfakta Group. Nordens ledende leverandør av bygg- og eiendomsinformasjon.

Fikk du ikke svar på dine spørsmål?

Send oss gjerne en e-post

  Navn

  Bedrift

  E-post

  Telefonnummer

  Vil du vite hvilke selskap som søker nye lokaler akkurat nå?

  Kontakt oss og få en gratis demo

  Vil du vite hvilke selskap som søker nye lokaler akkurat nå?

  Kontakt oss og få en gratis demo