fbpx

FAQ

CityMark hjelper deg med å optimalisere utleie- og salgsarbeidet ditt og støtter deg i din strategiske planlegging og finne de riktige leietakere / kunder for ledige lokaler, slik at du kan benytte salgstiden på den beste måten.

Frequently asked questions

Spørsmål og svar

Hva er CityMark?

CityMark tilbyr en unik informasjonstjeneste som knytter leietakere og eiere i det kommersielle eiendomsmarkedet. Leietakere får hjelp i sitt søk etter nye lokaler, mens utleiere får en oversikt over de nåværende behovene i leietakermarkedet. CityMark fungerer som et forretningsmessig knutepunkt mellom aktørene i det kommersielle leiemarkedet ved å kartlegge, behandle og distribuere kundevennlig informasjon fra markedet til eiendomsbesittere og leverandører.

Vil du vite mer?

Hvordan fungerer CityMark?

CityMarks kommunikasjonsgruppe kontakter regelmessig leietakere i det kommersielle lokalmarkedet for å samle inn detaljert informasjon om deres nåværende lokalsituasjon og fremtidige behov. Leietakere som er registrert i CityMarks database, mottar tilbud fra eiere av kommersielle lokaler, noe som hjelper dem med å finne optimale lokaler til sine behov.

Hvert år gjennomfører vi cirka 15.000 personlige intervjuer med omtrent 10.000 selskaper. Under disse intervjuene kartlegger vi kontaktpersoner, lokaler, leiekontrakter og eventuelle flytteplaner. Siden 2017 har vi samlet informasjon om bedriftsleiekontrakter, lokaler og flyttinger, og vi har til hensikt å fortsette med dette i fremtiden.

Vårt hovedkontor er lokalisert i Moss, og vi har også et kontor på Skøyen i Oslo.

Hvordan får jeg som leietaker nytte av informasjonen jeg har levert?

CityMark tilbyr leietakere i det kommersielle lokalmarkedet muligheten til systematisk å optimalisere sin nåværende lokalsituasjon gjennom individuelle tilbud som allerede er tilpasset deres spesifikke behov. Denne tjenesten er helt gratis. Gjennom direkte kontakt med eiere og leverandører, sparer leietakere kostnadene de normalt ville pådra seg ved å kontakte eiere og leverandører via tredjepart. Takket være vår stabs mange års erfaring, har beslutningstakere muligheten til å få spørsmål besvart av et objektivt parti.

Hvor finner jeg mer informasjon om CityMark sine produkter og tjenester?

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon om oss? Ta kontakt med oss på følgende måter:

Telefon: +47 69 91 24 00

E-post: [email protected]

Vi er tilgjengelige for å svare på dine spørsmål og fortelle deg mer om Citymark.

Hvilke bedrifter kartlegger vi på CityMark?

Bedrifter i Oslo, Akershus og Buskerud med fokus på kontor-, lager- og produksjonslokaler med minst 5 ansatte.

Hvem er CityMark sine kunder?

Bedrifter som tilbyr kommersielle lokaler er en primær del av CityMark sitt nettverk – det vil si eiere og ledere av kommersielle eiendommer. Selvfølgelig også konsulenter og leverandører knyttet til endring av lokale.

Hva skjer med informasjonen jeg gir til CityMark?

Informasjonen som samles inn, blir kun delt til en begrenset krets av kunder. Et målrettet utvalg av data gjør det mulig for eiere og / eller leverandører å kontakte deg direkte med tilbud.

Organisasjonen bak CityMark

CityMark fusjonerer med Byggfakta AS, Nordens ledende leverandør av bygg- og eiendomsinformasjon. Denne fusjonen vil styrke vår posisjon i markedet og gi våre kunder tilgang til et enda bredere spekter av tjenester.

Fikk du ikke svar på dine spørsmål?

Send oss gjerne en e-post

  Navn

  Bedrift

  E-post

  Telefonnummer

  Vil du vite hvilke selskap som søker nye lokaler akkurat nå?

  Kontakt oss og få en gratis demo

  Vil du vite hvilke selskap som søker nye lokaler akkurat nå?

  Kontakt oss og få en gratis demo