Eiendomsbesittere

Vi matcher leietakere som passer for dine ledige lokaler

Eiendomsbesitter

VÅR TJENESTE FOR EIENDOMSBESITTERE

CityMark tilbyr kommersielle eiendomsaktører som eiendomsbesittere, forvaltere og eiendomsrådgivere osv. – det høyeste nivået av hendelsesbaserte data for markedsføring og proaktivitet.

CityMark tilbyr god kunnskap om det kommersielle leietakermarkedet i storbyområder. Vi kartlegger potensielle leietakere og hjelper dem med å matche med deg og dine ledige lokaler.

Vi undersøker kontinuerlig de kommersielle leietakere ved å intervjue beslutningstakere og lokalansvarlige om deres lokalsituasjon og fremtidige behov. Vi hjelper deg med å nå riktig selskap, rett person, til rett tid!

 

CityMark hjelper deg med å optimalisere utleiearbeidet ditt og støtter deg i strategisk planlegging, slik at du kan bruke salgstiden på den beste måten og å finne de riktige leietakere for ledige lokaler. Vi er dine ekstra ressurser og dine øyne og ører til markedet.

Våre tjenester er en del av din suksess!

START I DAG
meeting-point
meeting-room

Dine fordeler

Proaktivitet

Ved å kontakte beslutningstakere via telefon får vi førstegangsinformasjon. Vi vet hvem som ser etter nye lokaler og hvilke behov de har!

KVALIFISTERTE LEADS

Via kunnskapen du får fra CityMark kan du enkelt se hvilke ledige lokaler som samsvarer med leietakerens behov. På denne måten kan du enkelt lage tilsvarende forslag på lokale.

Reduserte leiekostnader

Gjennom CityMark kan du utføre flere leieavtaler til fast pris og dermed spare eventuelle provisjonskostnader etc.

UNIKE PROSJEKTER

Vi hjelper gjerne til med konsulentarbeid, og hjelper deg med å identifisere matchende målgrupper for å behandle unike utviklingsprosjekter, ledige lokaler, skape forretningsmuligheter, spørreundersøkelser, målrettet markedsføring, etc.

Produkter

CityMark fase 1

Få kontinuerlig informasjon om selskaper som søker nye lokaler. Nåværende hendelsesbasert informasjon med detaljer om selskapets flyttingsplaner, lokalbehov, kontaktinformasjon og kontrakts data. Vi vet hvilke selskaper som leter etter nye lokaler akkurat nå, vil du vite hvilke?
Les mer om CityMark fase 1
CityMark Online
Vær den første til å bli sett for de som søker nye lokaler. Vi tilbyr eksponering med logo samme dag leietaker bestemmer seg for å søke via oss, dvs. før alle andre kunder.
CITYMARK PROSJEKT
Har du ledige lokaler? Sammen med deg som kunde identifiserer og velger vi den riktige målgruppen fra vår database, for en målrettet TM-aktivitet. Ved hjelp av vårt kunnskapsrike personale og unike data, hjelper vi med å finne interessenter, fremtidige leietakere og forretningsmuligheter. Effektiv og rask løsning for ledige lokaler!
Les mer om Citymark Prosjekt

CITYMARK LIST

Har du ledige lokaler? Sammen med deg som kunde identifiserer og velger vi den riktige målgruppen fra vår database, for egen behandling via ringeliste. Finn interessenter, fremtidige leietakere og forretningsmuligheter.
CityMark fase 2
er tilpasset for deg konsulent / megler som tilbyr tjenester og produkter relatert til lokalendring. Med CityMark Timing når du rett målgruppe på et tidlig stadium. Du vil få all nødvendig informasjon, for eksempel bedriftsinformasjon, kontaktinformasjon og kontraktsdata om de selskapene som aktivt søker nye lokaler.
Som abonnent på Timing mottar du daglig informasjon om hvilke selskaper som ser etter lokaler.
Les mer om CityMark fase 2

Vi vet hvilke selskaper som ser etter nye lokaler!

Vil du vite hvilke?
Navn
Bedrift
E-post
Telefonnummer
Andre kommentarer