fbpx

LEVERANDØRER

Vi vet hvilke selskaper som har signert en leiekontrakt og skal flytte –
se detaljene i vår database

LEVERANDØRER

Se selskaper som skal flytte eller søker etter nye lokaler
mover
imac

Ønsker du å vite hvilke selskaper som skal flytte og når?

CityMark Move er skreddersydd for leverandører av produkter og tjenester til selskaper som står foran en flytteprosess. Dette inkluderer innredning, kontorløsninger, telefoni, sikkerhet, rengjøring, kantinedrift med mer.

CityMark besitter omfattende kunnskap om det kommersielle leietakermarkedet i Oslo,  Akershus og Buskerud. Vi identifiserer potensielle leietakere og hjelper dem å matche deres behov med dine produkter og tjenester.

Vi gjør arbeidet for deg.

Hver måned gjennomfører vi over 1250 telefonintervjuer med norske virksomheter. Dette innebærer at vi to ganger i året snakker med beslutningstakere og lokalansvarlige om deres nåværende lokalsituasjon og fremtidige behov.

Vi hjelper deg å nå riktig selskap, til rett person, til rett tid!

CityMark Move optimaliserer ditt salgsarbeid og støtter deg i strategisk planlegging, slik at du kan maksimere effektiviteten av din salgstid og finne de mest relevante kundene. Vi fungerer som dine øyne og ører i markedet.

Våre tjenester er en del av din suksess!

Se dine muligheter

Tilbyr du tjenester og produkter relatert til flytting eller endring av lokaler?

Se hvilke virksomheter som skal flytte eller søker etter nye lokaler i vår database.
Ring oss på +47 69 91 24 00 eller send oss en mail.

Produkter

CityMark Move


For leverandører av tjenester og produkter knyttet til selskapers flytteprosesser:

Gjennom denne tjenesten tilbyr vi informasjon om selskaper som har registrert seg for nye kontrakter og planlegger flytting eller nyetablering. Du vil motta all nødvendig informasjon, inkludert overføringsdatoer, adresser og kontaktinformasjon for relevante personer.

Vi har oversikt over hvilke selskaper som har inngått kontrakter og står overfor fremtidige flyttinger eller nyetableringer. Ønsker du også å vite hvilke?

Les mer om CITYMARK MOVE

CityMark Timing

CityMark Timing er skreddersydd for leverandører av tjenester og produkter knyttet til lokalendringer. Med denne tjenesten kan du nå den rette målgruppen på et tidlig stadium. Du får tilgang til omfattende bedriftsinformasjon, kontaktopplysninger og kontraktsdata for selskaper som aktivt søker nye lokaler. Som abonnent på Timing mottar du daglig oppdateringer om hvilke selskaper som er på utkikk etter nye lokaler.
Les mer om CITYMARK Timing

Hvilke bedrifter skal flytte eller nyetablere seg?

Vi hjelper deg med å finne dem