fbpx

LEVERANDØRER

Vi vet hvilke selskaper som har signert en leiekontrakt og skal flytte –
se detaljene i vår database

LEVERANDØRER

Se selskaper som skal flytte eller søker etter nye lokaler
mover
imac

Vil du vite hvilke selskaper som skal flytte og når de skal flytte?

CityMark Move henvender seg til deg som tilbyr produkter og tjenester til selskaper som skal flytte. Det kan for eksempel være innredning, kontorløsninger, telefoni, sikkerhet, rengjøring, kantine mm.

CityMark tilbyr god kunnskap om det kommersielle leietakermarkedet i Oslo, gamle Akershus, Trondheim, Bergen og Stavanger. Vi kartlegger potensielle leietakere og hjelper dem å matche dem med deg og dine produkter og tjenester.

Vi gjør arbeidet for deg

Vi gjennomfører mer enn 1250 telefonintervjuer med norske
virksomheter hver måned. Det betyr at vi to ganger i året snakker med beslutningstakere og lokalansvarlige angående deres lokalsituasjon og fremtidige behov.

Vi hjelper deg med å nå riktig selskap, rett person til rett tid!

CityMark Move hjelper deg med å optimalisere salgsarbeidet ditt og støtter deg i din strategiske planlegging slik at du får best mulig utnyttelse av salgstiden og finner de riktige kundene. Vi er dine øyne og ører til markedet.

Våre tjenester er en del av din suksess!

Se dine muligheter

Tilbyr du tjenester og produkter relatert til flytting eller endring av lokaler?

Se hvilke virksomheter som skal flytte eller søker etter nye lokaler i vår database.
Ring oss på +47 69 91 24 00 eller send oss en mail.

Produkter

CityMark Move

For de av dere som tilbyr tjenester og produkter i forbindelse med selskapets flytting.
Med denne tjenesten tilbyr vi deg informasjon om selskaper som har registrert seg for en ny kontrakt og vil flytte eller nyetablere seg. Du vil få all nødvendig informasjon om overføringsdatoen, adressene og informasjon om informanten.
Vi vet hvilke selskaper som har inngått kontrakter og står overfor en fremtidig flytting eller ny etablering, Vil du også vite hvilke?
Les mer om CITYMARK MOVE

CityMark Timing

er tilpasset for deg som tilbyr tjenester og produkter relatert til lokalendring. Med CityMark Timing når du rett målgruppe på et tidlig stadium. Du vil få all nødvendig informasjon, for eksempel bedriftsinformasjon, kontaktinformasjon og kontraktsdata om de selskapene som aktivt søker nye lokaler. Som abonnent på Timing mottar du daglig informasjon om hvilke selskaper som ser etter lokaler.
Les mer om CITYMARK Timing

Hvilke bedrifter skal flytte eller nyetablere seg?

Vi hjelper deg med å finne dem