fbpx

REFERANSER

REFERANSER

På denne siden finner du et utvalg av tilbakemeldinger og referanser fra våre fornøyde kunder.

Nonbye

Vi har benyttet CityMark for å identifisere potensielle kunder og optimalisere våre salgs- og markedsføringsstrategier. Ved å bruke CityMark har vi forbedret treffsikkerheten når det gjelder å nå ut til riktig målgruppe og skaffe oss verdifull kontaktinformasjon som har bidratt til å styrke vår salgsinnsats.

Robert Stenbro, daglig leder

CBRE Sverige

CityMark er en pålitelig partner for å levere høy kvalitet på markedsundersøkelser. Vi har benyttet de i flere år nå og er veldig fornøyd med samarbeidet.

Anna Karin Langberg, Markedssjef

Ekeberg Eiendom Holding AS

Vi er positiv overrasket og veldig fornøyd med samarbeidet og gjennomføringen til CityMark, det har ledet til mange flere leads enn forventet og det er også gode leads som er enkle å ta tak i etter ett godt gjennomført tlf. intervju av Citymark. Vi sitter igjen med en god følelse etter samarbeidet og kan med god samvittighet anbefale dette videre til andre.

Rasmus Rygg, eiendomsforvalter

Skanska Kommersiell Utvikling Stockholm

Som et av de ledende kommersielle eiendomsprosjektutviklerne i Norden, streber vi oss for å nå ut til våre kunder på en profesjonell måte. Dette betyr at du finner riktig kontaktperson til rett tid, noe som gjør det mulig for oss å komme med et velfylt og egnet tilbud på nye kontorlokaler.

CityMarks tjenester har hjulpet oss i vårt arbeid, og vi setter pris på deres daglige arbeid med kvalitet og deres forpliktelse til det de gjør.

Fredrik Lantz, Leasing Manager

Kunne du tenke deg å være referanse?

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg.